Taidepöllöjä ja Värivaakkuja & erilaisten öttiäisten pesiä

Kaksiosainen työpajakokonaisuus on vanhempi – lapsi, tai aikuinen-lapsi -taidepaja, joissa opetellaan ja toteutetaan yksinkertaisin taidekäsityön menetelmin mielikuvitusotuksia, ja otuksille pesiä kierrätysmateriaaleista. Työpajaan liittyy myös retki lähiluontoon ja materiaalinkeruuta, sekä savirakentelua.

Paja soveltuu erityisesti pienimmille, jotka tarvitsevat vielä vanhemman tukea taidetyöskentelyssä ja hienomotoriikkaa edellyttävissä tehtävissä. Työpaja perustuu tarinaan ja yhteisölliseen taidetekemiseen. Työpajaan kuuluu myös pieni loppujuhla, jossa jokainen työpari esittelee oman otuksensa ja siihen liittyvän tarinan muille. Siten erilaiset nukketeatterin keinot, draama ja musiikki ovat osa monitaiteellista työpajaa.

Otathan yhteyttä, vaikka kokoamasi vanhempi-lapsi-ryhmän kanssa, tai työpajaa päiväkotihenkilöstölle suunnaten!

anmikkol@gmail.com
puh. 040 740 8404