Mielikuvitukselliset ”linnunlaulupuut” 3-6-vuotiaille

Yli 100-vuotiaan linnunlaulupuun uusi tarina: ”Kun sormen nostan pystyhyn on se linnunlaulupuu.”

Leikki ja tarinallisuus yhdistyvät luontevasti Linnunlaulupuu-työpajassa, samoin luontoretki lähiympäristöön ennen työpajaa yhdessä kuvataideopettajan, vanhemman tai päiväkodin henkilökunnan kanssa. Työpajassa käytettävät materiaalit ovat pääosin luonnonmateriaaleja, myös savea, mutta myös rihkaman ja kierrätettyjen esineiden esim. rikkimenneiden omien korujen käyttö on sallittua! Niitä varikset ja harakatkin rakastavat ja kuskaavat pesiinsä 😊

TIETOPANKKI TAIDEMUOTOILUUN: Perinneleikit, -laulut ja -käsityöt pohjautuvat usein todellisiin tarinoihin. Arjesta muotoiltiin uutta, konkreettista ja näkyvää tarpeen ja tilanteen mukaan. Sanaa muotoilu ei ehkä tunnettu siinä mielessä kuin se tunnetaan tänään, sillä ennen vanhaan ihmisten oli itse luotava lähes koko maailmansa viilikupeista, kannuihin, rekiin ja mäystimiin.

Karusellikuvaston linnunlaulupuun on rakentanut mieheni isoisoisoisä Keuruulla 1800-luvulla.

Ota yhteys sähköpostitse anmikkol@gmail.com tai puhelimitse 040 740 8404, niin sovitaan tarkemmin.